Srijeda, 13 Studeni 2019 14:29

OTKRIVEN PROGRAM RMF-a! U Rovinj stižu TBF, Amira Medunjanin i Frajle

Još svega dva dana otvorene su prijave za sudjelovanje na ovogodišnjem 11. po redu Rovinj Music Festivalu, glazbenom događaju koji u četiri dana trajanja, okupi 10-ak tisuća istinskih zaljubljenika u glazbu.

RMF ove godine nastavlja sa pričom demo bendova sa kojom su i krenuli, te daje priliku mladim demo bendovima da pred ispunjenom dvoranom, nastupaju uz bok sa velikim glazbenicima.

Ulaskom u novu dekadu festivala, isti ove godine seli sa parkirališta na Valdibori u 600 kvadrata veliki klub Academa Banquet u Rovinju, a sve s ciljem podizanja kvalitete samog festivala.

Kako tome i priliči, i ove godine organizatori su pripremili bogati zabavni program.

Sve kreće u četvrtak 26. prosinca tradicionalnim završnim koncertom Glazbenog laboratorija.

Dan kasnije, u petak 27. prosinca publiku će zabavljati TheLink20 i splitski TBF, a održati će se i prva polufinalna večer natjecateljskog djela festivala dok je subota rezervirana za drugu polufinalnu večer te proglašenje pobjednika ali i koncerte grupe Le Monde i sjajnih glazbenica, grupe The Frajle.

Točka na i sjajnog ovogodišnjeg programa je nedjelja 29. prosinca, koja donosi koncerte Klape Teranke i istinske dive, Amire Medunjanin.