Srijeda, 20 Studeni 2019 13:38

Odabrani polufinalisti 11. Rovinj Music Festivala

Još je nešto više od mjesec dana ostalo do početka 11. Rovinj Music Festivala koji ove godine seli u nove prostore, club Academia u Rovinju.

Uz headlinere, na ovogodišnjem festivalu nastupati će i kvalitetni demo bendovi koji su izborili ulazak u polufinale u konkurenciji 21 pristigle prijave.

Prema ocjenama stručnog žirija i organizatora RMF-a, Darka Zgrabljića, Denisa Budima, Zorana Božića i Igora Frankovića u borbu za glavnu nagradu od pet tisuća kuna idu četiri odlična benda: Matt Shaft i Home Conflict iz Zagreba, Hysteria iz Osijeka i Eastock iz Užica (Srbija).

''Zaista su nijanse odlučivale. Veseli nas da svake godine, a posebice ove, nije bilo lošeg benda. Kvaliteta pristiglih prijava je zaista vrlo visoka i šteta da imamo mjesta samo za četiri najboljih'' rekli su organizatori.

Podsjetimo, sve kreće u četvrtak 26. prosinca tradicionalnim završnim koncertom Glazbenog laboratorija.

Dan kasnije, u petak 27. prosinca publiku će zabavljati TheLink20 i splitski TBF, a održati će se i prva polufinalna večer natjecateljskog djela festivala dok je subota rezervirana za drugu polufinalnu večer te proglašenje pobjednika ali i koncerte grupe Le Monde i sjajnih glazbenica, grupe The Frajle.

Točka na i sjajnog ovogodišnjeg programa je nedjelja 29. prosinca, koja donosi koncerte Klape Teranke i istinske dive, Amire Medunjanin.