Izvođači


RMF se obraća svim neafirmiranim glazbenicima iz Rovinja i ostatka RH te gostujućih zemalja u različitim glazbenim izričajima koji žele prezentirati svoj rad javnosti uz mogućnost osvajanja stimulativnih nagrada prema ocjeni stručnog žirija i publike i/ili sudjelovati na glazbenim radionicama, prezentacijama i predavanjima.

Posjetitelji


RMF se obraća svim posjetiteljima koji se žele dobro zabaviti, steći uvid i ocijeniti aktualno kreativno stvaralaštvo neafirmiranih glazbenika i afirmiranih gostiju festivala iz RH i gostujućih zemalja.

Ugostitelji


RMF je dobra prilika da se zajedničkom suradnjom organizatora i ugostitelja kreira atraktivna ponuda uz koju će se posjetitelji i gosti festivala privući i dobro provesti, a ugostitelji zaraditi.

Pokrovitelji


RMF kao i svaki veći događaj nudi svim pokroviteljima priliku za direktno oglašavanje po znatno nižim cijenama od uobičajenih u odnosu na količine promotivnih materijala i mogućnosti plasmana poruke.

Mediji


RMF svim medijima, a pogotovo specijaliziranim glazbenim, nudi priliku da na jednom mjestu steknu uvid u aktualnu demo scenu RH i okolnih zemalja.